Wij bezorgen gratis bij onze klanten in Amsterdam.
#SupportTheLocals
#SupportTheLocalsOnline

De ‘My Copper My Responsibility’ Mandela Bangle is te omschrijven als ‘Fun, Funky & Fashionable’ en verkrijgbaar in verschillende frisse kleuren. Met deze mooie armband wil de Mandela Bangle Foundation ook het jongere publiek bereiken. Daarom is deze uitvoering de smallere en dunnere variant en hierdoor geschikt voor de smallere pols. Verkrijgbaar in één maat. Maak hem op maat door hem voorzichtig om je pols te buigen totdat het lekker aanvoelt.  De basis is koper voorzien van een gekleurde vernislaag aan de buitenzijde. De voorzijde is ook met de iconische handtekening van Nelson Mandela met aan de achterzijde een symbolische 3D print van de Robben Eiland gevangeniscel en een uniek serie nummer (voor registratie). De armband staat symbool voor een gebroken handboei.  Het uniek serienummer kan je online registreren, waarna je een certificaat krijgt met uitleg voor welk project jouw armband is gebruikt. De My Copper Bangle wordt geleverd in een kleurrijke blisterverpakking. Zie afbeelding voor kleur en uitvoering.

 

Mandela Bangles zijn Nelson Mandela’s Long Walk to Freedom armbanden en worden handgemaakt in Zuid-Afrika door mensen die eigenlijk letterlijk van straat worden geplukt. Mensen die getroffen zijn door HIV/aids, armoede of ongelijkheid. Door deze mensen een echte baan te bieden geef je hen hun waardigheid terug. Zij krijgen een korte opleiding en als ze eenmaal goed functioneren wordt er een andere baan voor hen gezocht, zodat er weer anderen van de straat gehaald kunnen worden voor een opleiding. Een zeer doeltreffende methode. Met de opbrengst van deze Bangles worden oude zeecontainers gekocht. Hier worden door kansarme mensen ramen en deuren in geplaatst met isolatie, elektriciteit en verlichting en zo omgebouwd tot degelijke bibliotheken want hoe belangrijk is het om kinderen te leren lezen en zich verder te ontwikkelen voor hun toekomst. Met Mandela Bangles en het Nelson Mandela Library Project worden er kansen gecreëerd zodat mensen voor zichzelf kunnen gaan zorgen.

Nelson Mandela’s nummer in de gevangenis was 466, hij werd gevangen genomen in 1964. Met de koop van een Mandela Bangle laat je de droom van Mandela niet verloren gaan. Maak een statement door deze armband met trots te dragen!

 

per pagina
Sorteer op
    1 - 10 van 11 resultaten
  • 1
  • 2

Verzenden €4,95.


 

 

© 2016 - 2024 Streetlife Amsterdam ♡ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel